Η Εταιρεία

Κοχλίας

Η βλέννα του σαλιγκαριού αποτελεί την αδιαμφισβήτητη επαναστατική ανακάλυψη στον χώρο της κοσμετολογίας. Θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει ακόμη και ως ένα πραγματικό σιντριβάνι της νεότητας. Αποτελείται από αλλαντοΐνη, γλυκολικό οξύ, κολλαγόνο, ελαστίνη, gag, νερό και άλλα ειδικά πεπτίδια. Όλα αυτά τα πολύτιμα συστατικά καθιστούν το εκχύλισμα μοναδικό για την περιποίηση και βελτίωση των δερματικών ατελειών του προσώπου και του λαιμού. Έχει αποδειχθεί ότι η βλέννα σαλιγκαριού έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καθώς και την ικανότητα να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και να ενισχύει την επούλωση των πληγών.

Τι καλύτερο από μια multitasker ουσία περιποίησης του δέρματος;

Αυξάνει το κολλαγόνο, επανορθώνει το κουρασμένο, άτονο και εξασθενημένο δέρμα που χρειάζεται εξισορρόπηση, σφίγγει τους ανοιχτούς πόρους και εξαλείφει τα σημάδια ακμής δίνοντας λάμψη στο πρόσωπο.

Δημιουργεί σφριγηλή και φρέσκια επιδερμίδα χάρη στις φυσικές αντιβιοτικές ουσίες και καταπολεμά τα παθογόνα βακτηρίδια του δέρματος. Το φυσικό υαλουρονικό οξύ στη βλέννα σαλιγκαριού έχει μικρό μοριακό βάρος, καθιστώντας το απορροφήσιμο, κάνει το δέρμα σας να αισθάνεται απαλό και ελαστικό, σφραγίζοντας την υγρασία με ασφάλεια και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος με τάση για ακμή που συσπάται εύκολα.